bedrijfsfeest organiseren personeelsfeest locatie bedrijfsfeest.
Toegespitst op events zoals bedrijfsfeesten presenteert Hotel Stiemerheide al wat essentieel is om van uw bedrijfsfeest een fantastisch succes te maken: stijlvolle en goed uitgeruste zalen, een gastronomische keuken van hoog niveau, een mooie locatie omgeven door groen en natuur bij Hasselt, een enthousiast team dat alles uitvoert om uw bedrijfsfeest tot in de perfectie te doen verlopen, enz

Overzicht van interessante feestlocaties

feestlocatie in Amsterdam Kijk snel op DNLS.
Eigen catering 18. 187 locaties gevonden op basis van de volgende filters. NIEUW in Amsterdam: Conference Center by Wicked Grounds. Events tot 500 personen Inspirerende ruimtes Tropische binnentuin 010ct/u, parkeren Direct aan de A10 98, Klantbeoordeling. Bekijk deze locatie. 10 1550 personen.

Feestlocaties Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Op zoek naar een bijzondere locatie? Bij Madurodam Events is het mogelijk om een evenement te organiseren in moderne zalen met uitzicht over heel Nederland. Van 25 tot 1200 personen, van bedrijfsfeest tot congres, wij bieden altijd een uniek evenement op.

Feestlocaties Mondo Verde.
Niet alleen zijn de tuinen en gebouwen van themapark Mondo Verde het gedroomde decor voor uw feest of evenement, de verscheidene locaties vormen samen ook het grootste partycentrum van de Benelux. Of het nu voor een evenement met 5.000 bezoekers is of een feest met 20 genodigden, het unieke kader zorgt er steeds voor dat uw bijeenkomst net dat tikje anders is.

Zaalverhuur op unieke locatie voor bedrijfsfeest? Technopolis.
Ook tijdens de zomervakantie zijn er redenen genoeg om de koppen bij mekaar te steken op een unieke locatie of om een originele teambuilding te organiseren. Wil je nog een reden om je evenement, vergadering, teambuilding in juli of augustus te organiseren?

Feestlocaties en evenementenlocaties in Nederland Puur Feesten.

De afgelopen 20 jaar hebben wij op honderden locaties in Nederland onvergetelijke feesten georganiseerd. Wij weten wat de pareltjes zijn. Voor elke sfeer en groepsgrootte. Passend bij jullie technische, logistieke en Bourgondische wensen. Klik hier voor de mogelijkheden voor een feest op eigen locatie.

Feestzaal Den Ast Feest en eventlocatie Kampenhout.
Dan wil je een stijlvolle locatie die vlot bereikbaar is en een professioneel team dat een vlekkeloze organisatie garandeert. Van studiedag tot bedrijfsfeest: verken ons aanbod. Eventlocatie tussen Brussel, Leuven en Mechelen. Feestzaal Den Ast ligt in Kampenhout, is vlot bereikbaar met de auto en heeft een grote parking.

Bedrijfsfeest Antwerpen DOCK 3.
Wij bieden u een dynamische locatie voor een uniek bedrijfsfeest. Een unieke en gezellige evenementen en feestlocatie; de perfecte locatie voor het organiseren van uw volgende bedrijfsfeest. De centrale ligging maakt DOCK 3 goed te bereiken voor uw personeel, partners en zakenrelaties.


Relevante bedrijven

Bruidsjurken

In onze winkel heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer en jij bent als toekomstige bruid het stralende middelpunt. Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen. Je kan een afspraak maken, maar ook zonder afspraak ben je van harte welkom ook voor een smoking kopen.

Trouwfotograaf

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen

DJ Trouwfeest

Met meer dan 15 jaar ervaring, is Dj Nikita een Allround DJ, met een ruime kennis van alle muziekgenres. Muziek voor alle leeftijden, jaren 60, 70 -80 – 90,… Hedendaagse muziek, Dance, RetroHouse, Schlagers, Boogies, Rock ‘ N Roll, Disco…,  Dj Nikita heeft het allemaal vandaar is ze de ideale DJ Trouwfeest  voor jouw dansfeest.

Coverband

Coverband Atomika is de perfecte partyband voor uw feest. Atomika, brengt stevige covers maar eveneens pop en disco covers op party’s en feesten.